0 Τεμάχια - 0.00
0
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

HYALURON

1Μου σύστησε το HyalurOn ένας πολύ καλός μου φίλος από Ελλάδα όταν του είπα ότι παρ’ όλη την μικρή σχετικά ηλικία μου (56) για Αρθριτικά προβλήματα αυτά εμφανίστηκαν πριν από 2 χρόνια και άρχισαν να μου δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Το αγόρασα από το Φαρμακείο της γειτονιάς μου στη Λεμεσό και ακολούθησα τις οδηγίες χρήσης του. Ο φίλος μου επέμεινε ότι του έδωσε λύση μετά από 3-4 μήνες καθημερινής λήψης του, και ότι έπρεπε να επιμείνω χωρίς διακοπή. Σήμερα, μετά από ένα περίπου χρόνο που το ξεκίνησα, οφείλω να ομολογήσω ότι οι Αρθριτικοί μου πόνοι αποτελούν παρελθόν και επίσης έχω ‘πετάξει’ τα γυαλιά πρεσβυωπίας που χρησιμοποιούσα για να βοηθηθώ στην όραση. Αυτό το συζήτησα και με τον οφθαλμίατρο που με παρακολουθεί και το απέδωσε στο HyalurOn το οποίο εξαιτίας της ιδιότητάς του να είναι όμοιο με το φυσικό του σώματός μου, πήγε και συμπλήρωσε αυτό που έλειπε από τα μάτια μου. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μου όταν το ξεκίνησα αλλά εκτιμώ πολύ και αυτό το αποτέλεσμα και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Το HyalurOn αποτελεί για μένα μια καθημερινή συνήθεια πλέον και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μου. Ευχαριστώ.

Μ.Α.

2Είμαι Συνταξιούχος ετών 59 εξαιτίας προβλήματος που αντιμετώπισα εξαιτίας της δουλειάς μου (Μπογιατίσματα Αυτοκινήτων). Έμαθα όμως από παιδί να ασχολούμαι καθημερινά με διάφορα και δεν μπορώ να μείνω σπίτι μπροστά στην τηλεόραση, οπότε βοηθώ τον γιό μου να συνεχίσει την ίδια δουλειά που έκανα στο παρελθόν. Το HyalurOn το ξεκίνησα δύο χρόνια πριν όταν είδα σε μια εκπομπή τηλεόρασης της Ελλάδας έναν Μοριακό Βιολόγο να εξηγεί τι κάνει στο σώμα μας και πόσο απαραίτητο είναι για να επανέλθουν οι λειτουργίες σε προγενέστερα (και καλύτερα) επίπεδα. Ξεκίνησα να το παίρνω 2-3 φορές τη μέρα όπως μου είπαν από την εταιρεία που το φέρνουν στην Κύπρο για ένα μήνα και μετά να το ελαττώσω στη μια φορά. Το ίδιο μου είπε και ο φίλος μου ο Φαρμακοποιός στην Παλλουριώτισσα, ότι δηλαδή είναι πολύ συμπυκνωμένο και δυνατό και φτάνει μια φορά την ημέρα για να μου κρατάει την καλή κατάσταση στα κόκκαλά μου, στις Αρθρώσεις μου. Η δουλειά μου είναι πολύ κοπιαστική για το σώμα μου πλέον και μπορεί να κουράζομαι περισσότερο και πιο εύκολα, αλλά τουλάχιστον μπορώ να γονατίζω και να σκύβω και να κινώ τα χέρια μου όπως όταν ήμουν 35-40 χρόνων.. Άλλη ποιότητα ζωής και καθημερινότητας, δεν ξέρω τι περιέχει ακριβώς αλλά πρέπει να είναι το ‘ελιξήριο της νεότητας’ που βλέπαμε στα έργα.. είναι πολύ καλό, ειλικρινά !

Μ.Κ.

3Όταν πρωτοδοκίμασα HyalurOn ήμουν ένα βήμα πριν να ξεκινήσω να κάνω ενέσεις στα γόνατά μου, με διεπιστωμένη Οστεοαρθρίτιδα σε προχωρημένο στάδιο. Ο προβληματισμός μου ήταν μόνο ότι θα έδινα μια λύση στα γόνατα με αυτόν το τρόπο αλλά δεν πονούσα μόνο εκεί, πονούσε και η μέση μου και είχα δυσκαμψία, πονούσαν και οι αστράγαλοί μου και ξεκίνησα να φορώ ορθοπεδικά παπούτσια, ξεκίνησαν και οι πόνοι στα δάχτυλα των χεριών μου. Είμαι μεγάλης ηλικίας, ζώ στη Λεμεσό και πάντα δούλευα στη ζωή μου ώς Αισθητικός, ταλαιπώρησα έτσι και τα χέρια μου και τα πόδια μου πάρα πολύ. Ξεκίνησα το HyalurOn το 2013 και από τότε δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που να μην πιώ τις σταγόνες μου και μια και δυό φορές τη μέρα κάποιες φορές.. Θα σας πω λοιπόν το εξής: ενέσεις Υαλουρονικού δεν έκανα ποτέ, τα χέρια μου δεν πονάνε εδώ και χρόνια, ούτε η μέση μου, η κινητικότητά μου είναι σαν αυτή όταν ήμουνα 40, τα μαλλιά μου σταμάτησαν να πέφτουν και η επιδερμίδα μου καθόλου δεν απεικονίζει τα 67 μου χρόνια. Κάνει φοβερή δουλειά το HyalurOn και ίσως και περισσότερα πράγματα από αυτά που λένε οι διαφημίσεις. Το συζήτησα με την Φαρμακοποιό μου και μου εξήγησε κάποια, μου είπε ότι υπάρχουν πολλές μάρκες και πολλές ποιότητες Συμπληρωμάτων Υαλουρονικού Οξέος αλλά εκτός και αν ζητήσει κάποιος επώνυμα κάτι άλλο, εκείνη συστήνει ανεπιφύλακτα το HyalurOn. Εγώ, μόνο ευχαριστώ τους ανθρώπους που επέμειναν να το δοκιμάσω!

Σ.Ο.

4Μετά από μια πολύ κουραστική συμμετοχή της εταιρείας μας σε κάποια Έκθεση προϊόντων που μας αφορούσε, τον Νοέμβριο του 2014 (στα 49 μου χρόνια) έπαθα Τενοντίτιδα στο δεξί μου χέρι. Στην αρχή δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία παρότι από τον αγκώνα ως τον καρπό το χέρι δεν λειτουργούσα και με δυσκόλευε πάρα πολύ στο οδήγημα, στο γράψιμο, σε μια χειραψία ή στο να κρατήσω μαχαιροπήρουνο ή ποτήρι… Είδα Παθολόγο, Ορθοπεδικό, Φυσιοθεραπευτή και Φαρμακοποιό… η απάντηση πάντα η ίδια: Υπομονή, Ελαφριά Άσκηση και Ξεκούραση, καμμία Φαρμακευτική Αγωγή, καμμία λύση ή άμεση θεραπεία. Το πρόβλημά μου κράτησε περισσότερο από 4-5 μήνες και κάποια στιγμή στην κουβέντα μου με έναν φίλο Αθηναίο Μοριακό Βιολόγο συζητήθηκε και το συγκεκριμένο θέμα. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και αδιαπραγμάτευτη: ‘Πάρε HyalurOn τρεις φορές τη μέρα και πάρε με τηλέφωνο σε μια βδομάδα να μου πεις πως είναι το χέρι σου’… Την 12η μέρα πριν ακόμη τελειώσει το πρώτο μπουκαλάκι HyalurOn, το χέρι μου ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ποτέ, είχα την αίσθηση ότι μπορούσα να σπάσω πέτρα, τενοντίτιδα τέλος (μετά από 5 μήνες ταλαιπωρία)… Έκτοτε, και αφού διάβασα πολύ για τα Βιοσυνθετικά Υαλουρονικά Οξέα και την πολλαπλή τους δράση, δεν σταμάτησα ούτε μία μέρα να παίρνω κάθε πρωί 7 σταγόνες HyalurOn, έγινε η καθημερινή μου συνήθεια!

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Enter your keyword